Medevi brunn

18 - 19 maj Medevi Motala

Medevi brunn

Nu är det dags för andra året 2019 för trädgårdsmässan i Motala.  På mässan Trädgård och Uterum kan du inspireras och förverkliga dina trädgårdsdrömmar. En plats för att hitta det unika och det lite annorlunda för inredning av trädgården. Här hittar du en kombination av utställare och hantverkare som tillsammans kan erbjuda det unika för din trädgård eller balkong.  Träffa, inspireras och få kunskap direkt levererad av våra experter och föreläsare. Samla dina intryck tillsammans med en kopp kaffe eller lunch på plats.

Efter premiäråret som genomfördes inne i centrala Motala i Stadsparken har vi valt att flytta mässan till Medevi Brunn. Medevi Brunn är en plats som passar perfekt för en trädgårdsmässa med sin charmiga miljö och fina ytor för umgänge, utställare och upplevelser. På Medevi Brunn arrangeras även ett par andra evenemang under 2019. Det är Medeltidsdagar i juli och jaktmässa, Medevimässan, i augusti. Medevi Brunn är en arena/plats för olika evenemang och det är lätt att hitta hit. Det går även bra att bo över på Medevi Brunn i samband med trädgårdsmässan. Då bor ni direkt på mässområdet och kliver in på mässan när ni öppnar dörren.

Läs mer på Medevi Brunns hemsida.

Känn er varmt välkomna till Medevi Brunn och trädgårdsmässan Trädgård och Uterum den 18-19 maj 2019.

Entré och öppettider

Datum: Lördag 18:e maj till söndag 19:e maj
Öppettider: Lördag 10 - 17.00, söndag 10 - 17.00.
Entré: 80 kr för vuxen. Barn gratis upp till 16 år i målsmans sällskap.
Förköp: Biljetter går att köpa direkt i entrén eller som förköppå följande länk. Med förköpsbiljett slipper ni stå i kö i vanliga entrén.
Parkering: I anslutning till mässområdet.

bussar och grupper

Kontakta oss för information om ni är en grupp eller förening som vill komma. Vi har kontakt med ett antal bussbolag som kör resor till mässan för grupper.


HITTA HIT

Klicka på "Vägbesk..." i kartans övre vänstra hörn för att få en anpassad vägbeskrivning för dig till mässan beroende på färdmedel och vart du bor.

© Copyright Mässan Trädgård och Uterum