Steninge

Slottsby

3 - 5 maj Sigtuna Stockholm

Steninge slottsby

PREMIÄR 2019! På mässan Trädgård och Uterum kan du inspireras och förverkliga dina trädgårdsdrömmar. En plats för att hitta det unika och det lite annorlunda för inredning av trädgården. Här hittar du en kombination av utställare och hantverkare som tillsammans kan erbjuda det unika för din trädgård eller balkong.  Träffa, inspireras och få kunskap direkt levererad av våra experter och föreläsare. Samla dina intryck tillsammans med en kopp kaffe eller lunch på plats.

Vi letar och söker nya spännande och unika platser för våra trädgårdsmässor och fick ett tips om Steninge Slottsby. När vi var där och kikade så sa det klick. Vilken plats! Steninge Slott med sin trädgård och sedan den nyrenoverade Stenladan, Steninge Bruk, med butiker och restaurang. Allt inbäddat i en skön lantlig miljö och så nära för så många. Ett trevligt utflyktsmål i vanliga fall och den 3-5 maj så får ni besökare ännu en anledning att besöka Steninge Slottsby.  Känn er varmt välkomna nu när succémässan från Tällberg i Dalarna landar i Märsta vid Steninge Slottsby den 3-5 maj 2019.

Läs mer om Stenings Slottby på deras hemsidan.

Entré och öppettider

Datum: Fredag 3:e maj till söndag 5:e maj
Öppettider: Fredag och lördag 10 - 17.00, söndag 10 - 16.00.
Entré: 120 kr för vuxen. Barn gratis upp till 16 år i målsmans sällskap.
Förköp: Biljetter går att köpa direkt i entrén eller som förköp på följande länk. Med förköpsbiljett slipper ni köa i ordinarie entrén.
Parkering: GRATIS i nära anslutning till mässområdet och Steninge Slott.

bussar och grupper

Kontakta oss för information om ni är en grupp eller förening som vill komma. Vi har kontakt med ett antal bussbolag som kör resor till mässan för grupper.

åk kollektivt till mässan

Buss går från Märsta station till mässan går hela dagarna. Buss 584, mellan Märsta station - Steninge slottsby,  går med 30-minuterstrafik under rusningstid och 60 minuter på övrig tid (lörd-sönd).

Upplands Lokaltrafik

Storstockholms Lokaltrafik (SL)

HITTA HIT

Klicka på "Vägbesk..." i kartans övre vänstra hörn för att få en anpassad vägbeskrivning för dig till mässan beroende på färdmedel och vart du bor.

© Copyright Mässan Trädgård och Uterum