Villa långbers tällberg

11 - 12 maj Tällberg Leksand

Villa Långbers Tällberg

Dags för fjärde året med mässan Trädgård och Uterum 2019. På mässan Trädgård och Uterum kan du inspireras och förverkliga dina trädgårdsdrömmar. En plats för att hitta det unika och det lite annorlunda för inredning av trädgården. Här hittar du en kombination av utställare och hantverkare som tillsammans kan erbjuda det unika för din trädgård eller balkong.  Träffa, inspireras och få kunskap direkt levererad av våra experter och föreläsare. Samla dina intryck tillsammans med en kopp kaffe eller lunch på plats.

Trädgårdsmässan i Tällberg på Villa Långbers har vuxit i antalet besökare ända från premiäråret 2016 då vi  besöktes av strax över 3000 personer till 2018 då 6000 besökare hittade till mässan. Vi har många besökare från våra grannlän som kommer med bussar ända från Östersund, Hudiksvall och Sunne för att nämna några platser. Visionen med trädgårdsmässan i Tällberg är att kunna hitta de lite mer unika utställarna som inte alltid är med på mässor men som vi vet uppskattas så mycket av er besökare. Att kunna ge er besökare en mix av trädgård, hantverk, konst och upplevelser tillsammans med ett antal intressanta och bra föredrag. Varje år gör vi en undersökning där vi frågar er besökare vad ni vill se mer av och sedan arbetar vi inför nästa år att uppfylla era önskningar. Trädgårdsmässan blir på så vis en mässa som utvecklas utifrån vad ni som besökare vill se samt att vi adderar det vi själva upptäcker ochtror kan intresse er besökare på mässan.

Känn er varmt välkomna till  Tällberg i Dalarna och vår trädgårdsmässa Trädgård och Uterum den 11 - 12 maj 2019.

Läs mer om Villa Långbers i Tällberg,  Dalarna.

Entré och öppettider

Datum: Lördag 11:e maj till söndag 12:e maj
Öppettider: Lördag 10 - 17.00, söndag 10 - 17.00.
Entré: 80 kr för vuxen. Barn gratis upp till 16 år i målsmans sällskap.
Förköp: Biljetter går att köpa direkt i entrén eller som förköp på följande länk. Med förköpsbiljett slipper ni köa i vanliga entrén.
Parkering: GRATIS i nära anslutning till mässområdet. Nytt för 2019 är att vi kommer att ha bussar som slussar besökare från parkering till mässan.

bussar och grupper

Kontakta oss för information om ni är en grupp eller förening som vill komma. Vi har kontakt med ett antal bussbolag som kör resor till mässan för grupper.

Bussbolag som anmält att de arrangerar gruppresor till mässan:

åk kollektivt till mässan

Anslutningsbuss går från Tällbergs station till mässan med anpassning till tågtider. Mer information kommer.

HITTA HIT

Klicka på "Vägbesk..." i kartans övre vänstra hörn för att få en anpassad vägbeskrivning för dig till mässan beroende på färdmedel och vart du bor.

© Copyright Mässan Trädgård och Uterum