utställare!

Nedan hittar du vilka som ställer ut och medverkar på våra trädgårdsmässor.

VALHALL PARK - ÄNGELHOLM

PREMIÄR 2019! Nordvästra Skånes nya trädgårdsmässa!

Den 27 - 28 april arrangeras mässan Trädgård och Uterum på Valhall Park i Ängelholm. 2018 testade vi av Ängelholm med ett mindre evenemang som hette Picknick och Uteliv som blev lyckat. Flera utställare vi pratade med frågade om vi inte skulle göra en "riktig" trädgårdsmässa och svaret blev att vi lägger ett datum i Ängelholm med mässan Trädgård och Uterum.

Utställare 2019
Område A
Område A - inomhus Slottet
Område B
Område C
Omdåde D
Område D - inomhus Hotellet

STENINGE SLOTTSBY - sigtuna

PREMIÄR 2019!  Norra Stockholms nya trädgårdsmässa!

Den 3-5 maj arrangeras mässan Trädgård och Uterum på Steninge Slottsby granne med Steninge Slott. Steninge Slottsby, som ligger i Sigtuna mellan Stockholm och Uppsala, är ett populärt besöksmål med slottet och dess trädgård samt den nyrenoverade stenladan som innehåller ett antal butiker och en restaurang.

Utställare
OMRÅDE A
OMRÅDE B
OMRÅDE C
OMRÅDE D
OMRÅDE E
OMRÅDE ENTRÈ

VILLA LÅNGBERS TÄLLBERG - LEKSAND

Dalarnas STÖRSTA trädgårdsmässa med 6000 besökare (2018)! 

Den 11 - 12 maj arrangeras mässan Trädgård och Uterum Villa Långbers i Tällberg med adressen Vår Herres Gattu 28. Trädgårdsmässan i Tällberg har blivit Dalarnas största trädgårdsmässa och samlade över 100 utställare och ca 6000 besökare 2018.

Vi har besökare per buss som kommer ända från norr om Östersund, Sunne i Värmland, Hudiksvall, Gävle och Sala. Upptagningsområdet har vuxit med åren och nu satsar vi ännu mer på att kunna erbjuda alla besökare på plats en skön och avkopplande stund på mässan genom att förenkla tillgång till mat, föreläsare, växtgarderob och anslutningstransporter till parkering samt tågstation.

Utställare
OMRÅDE A
OMRÅDE B
OMRÅDE C
OMRÅDE D

MEDEVI BRUNN - MOTALA

2019 flyttar vi mässan till fantastiska Medevi Brunn! 

Den 18 - 19 maj arrangeras mässan Trädgård och Uterum på Medevi Brunn strax norr om Motala. Medevi arrangerar flera stora evenemang under året som Medeltidsdagarna i juli och Medevimässan (jakt) i augusti. Att vi valt att flytta från centrala Motala till Medevi är dels för att Medevi blir allt mer känt som en evenemangsarena i regionen samt att vi kan göra alla aktiviteter som vi vill ha med på mässan. 

Utställare
Område A

Område B

Område C

Område D

© Copyright Mässan Trädgård och Uterum